Spa i Göteborg

Spa i GöteborgAtt åka på spa är ett mycket bra sätt att få tid för sig själv men även för att få tid för reflektion och rekreation. Det finns idag mängder av olika spa anläggningar runt om i Sverige, med eller utan boende. Det finns även olika typer av inriktningar på dessa anläggningar. I Göteborg finns det flera olika anläggningar med spa. På de allra flesta av dessa finns det flera behandlingar att välja mellan. Njut av massage, manikyr och pedikyr. En del av dessa ställen har även olika typer av bastumöjligheter. Det gör att du kan testa på aromabastu, ångbastu och så vidare samt varma och kalla källor eller bassänger.

Ett spa som är värt att besöka och som en del anser vara ett av Sveriges vackraste spa är Sankt Jörgen Park Resort. Detta är inte enbart ett spa utan det finns även möjligheter till boende på hotell, konferens, spela golf och äta på restaurangen. I själva spa-avdelningen så får du som bokar in dig här genomgå en unik sparitual. Du kan välja mellan 4 olika stycken. Denna ritual är utformad som en badceremoni och är till för att du ska få ut det mesta av ditt besök. Den ritual du väljer genomförs i en förutbestämd ordning. Bland annat ska du använda varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Att gå igenom denna ritual tar ca 2-3 timmar beroende på hur mycket tid du vill tillbringa i spa.

Andra spa anläggningar i Göteborg som är värda ett besök är Arkens spa hotell, Hagabadet, Upper House spa i Gothia Towers och Säröhus, som ligger strax utanför Göteborg.

Unna dig en spa helg i Göteborg

Att boka in ett spa kan göras för en dag eller för en hel helg och du gör det enklast på spahotellgöteborg.se. För att få ut det mesta av det så är en hel helg att rekommendera. De flesta anläggningar kan även erbjuda boende eller så bokar du in ett hotell i dess närhet separat. Kombinera ditt besök på spa med att uppleva Göteborg för övrigt. Denna stad har mycket att erbjuda och mycket att se på.